Τι είναι το Maple;

Το Maple είναι λογισμικό μαθηματικών που συνδυάζει την πιο ισχυρή μηχανή μαθηματικών στον κόσμο με ένα περιβάλλον εργασίας που καθιστά εξαιρετικά εύκολη την ανάλυση, την διερεύνηση, την οπτικοποίηση και την επίλυση μαθηματικών προβλημάτων.
Λύστε μαθηματικά προβλήματα εύκολα και με ακρίβεια, χωρίς να ανησυχείτε ότι κάπου σας ξέφυγε ένα μείον (-)!
Λύστε γρήγορα μαθηματικά προβλήματα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε με το χέρι (ή που δεν θα θέλατε να κάνετε με το χέρι επειδή η ζωή είναι πολύ μικρή!)
Επίλυση προβλημάτων από σχεδόν οποιοδήποτε κλάδο των μαθηματικών ή πεδίο που βασίζεται στα μαθηματικά, όπως λογισμός, άλγεβρα, διαφορικές εξισώσεις, στατιστική, σχεδιασμός ελέγχου, γραμμική άλγεβρα, φυσική, βελτιστοποίηση, θεωρία ομάδων, διαφορική γεωμετρία, επεξεργασία σήματος, ειδικές συναρτήσεις, θεωρία αριθμών , χρηματοοικονομική μοντελοποίηση κ.λπ.
Αποκτήστε πληροφορίες για το πρόβλημα, τη λύση, τα δεδομένα ή την ιδέα σας χρησιμοποιώντας μια τεράστια ποικιλία προσαρμόσιμων 2-D και 3-D διαγραμμάτων και animations
Διατηρήστε τα προβλήματα, τις λύσεις, τις απεικονίσεις και τις επεξηγήσεις όλα μαζί σε ένα ενιαίο, εύκολο στην παρακολούθηση έγγραφο, ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο ανακατασκευάζοντας τις διαδικασίες της σκέψης σας.
Αναπτύξτε σύνθετες λύσεις χρησιμοποιώντας μια εξελιγμένη γλώσσα προγραμματισμού σχεδιασμένη για μαθηματικά, ώστε ο κώδικάς σας να είναι πιο σύντομος, πιο εύκολος στην εγγραφή, πιο εύκολος στον εντοπισμό σφαλμάτων και ευκολότερος στη συντήρηση.
Δημιουργήστε διαδραστικές εφαρμογές για τον εαυτό σας, τους μαθητές/φοιτητές σας ή τους συναδέλφους σας, χωρίς να χρειάζεται να είστε ειδικός προγραμματιστής και μοιραστείτε τις μέσω του ιστού (web)

Τα αξιοσημείωτα του Maple Περισσότερα χαρακτηριστικά

Επικοινωνήστε μαζί μας

MP & Associates Ltd. 
Όθωνος Αμαλίας 120
ΣΠΑΡΤΗ, 23100
Τηλ: 27310-35643, 210-7600955
e-mail: sales@mpassociates.gr

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τo μαθηματικό πρόγραμμα (και όχι μόνον) Maple. Παρακαλούμε μην ξεχάσετε να προσδιορίσετε το είδος της αδείας (εμπορική, δημοσίου, ακαδημαϊκή, φοιτητκή) και το πλήθος των χρηστών, ώστε να σας υποβάλλουμε την αντίστοιχη οικονομική προσφορά.
Ας το δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε! Το αίτημά σας έχει υποβληθεί. Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.